Vill&Vakker Sortland medisinske hud og laser klinikk

Mariann 

Mariann sin egen presentasjon av seg selv ❣️

Jeg er den stolt eier av Vill&vakker medispa AS ❣️

Her er jeg som daglig leder og terapeut, den andre jobben min er sykepleier ved Nordlandssykehuset.

Noen av mine store lidenskaper og fascinasjon de siste 32 årene har vært huden,kjemi,forskning,føtter,hudhelse og hudfornyelse. 

Jeg er utdannet i:
Kosmetisk Dermatologisk sykepleie 
Fotterapeut 
Hjelpepleier
Hudterapeut
Fotsoneterapeut
Sas Flight academy flyvertinne 
Øreakupunktur 
Massør/Aromaterapeut 
Medisin Grunnfag/mellomfag
Lingerist
Kosmetisk kjemi
Dermatologi

Jeg har etter 32 år i bransjen tatt en rekke avanserte kurs i de fleste merkene i bransjen og alt vi har i vår klinikk. 

Dette har gitt meg en viktig lærdom og det er at jo mere jeg studerer om hud desto mere finner jeg ut hvor unik og sårbar huden vår er. 

Og jeg har også lært og erfart at det nytter ikke å overflatebehandle huden for å oppnå en synbar hudfornyelse.

Derfor har jeg satset på en medisinsk hudklinikk med sykepleier/hudterapeuter og leverandører/dokumenterte produkter som kan påvirke de nedre lagene i huden din. 

Jeg var noen av de første innen bransjen som startet med kjemisk peeling/dermaroller/dermapen/microneedling/laser og utviklingen innen estetisk hudfornyelse er eksplosiv, gøy og samtidig fascinerende. 

Jeg er tilhenger av naturlighet slik at mine kunder bevarer sin naturlig skjønnhet når de kommer å får injeksjonsbehandlinger hos meg. 

Nå i 2020 er jeg ufattelig stolt over å få lov til å hjelpe våre kunder med våre resultatgivende behandlinger.  
Jeg er også meget stolt av mine dyktige arbeidskollegaer gleder meg hver dag til å komme på jobb. Det å kunne få lære bort mine erfaringer etter 32 år i bransjen til mine kvalifiserte ansatte er en ære. Og vi har nå det siste året fått et meget god tverrfaglig team og økt kompetanse etter 13 års drift her på Sortland. 

Når jeg trer inn i min turnus på Nordlandssykehuset føler jeg det er godt i mitt sykepleier hjerte å bidra litt til samfunnet. Har jobbet der siden 2017❣️

Jeg oppdaterer meg ofte og ser frem til alle avanserte injeksjons kursene og videreutdannelsene jeg skal ta nå i 2020 slik at jeg til en hver tid alltid kan tilby kundene mine det siste innen estetisk hudfornyelse. 

Jeg ønsker alle som har lyst å komme å få en behandling hos meg hjertelig velkommen.

Du er i trygge hender hos meg ❣️

Karoline

Vår dyktige Hud/kropp/voks terapeut sin presentasjon <3

Er utdannet murer med fagbrev, men bestemte meg for å skolere meg videre. Planen var master i arkitektur, men du kan si jentegenet slo ut og jeg ønsket å jobbe nærmere mennesker og skjønnhet. Mange sier at det måtte har vært et stort hopp i utdanning, men begge fag er for å bevare, behandle og bygge opp nytt. 

Jeg har gått 1 år på 7.Himmel akademiet i Bodø, der jeg ble uteksaminert som Hud- og kroppsterapeut. 

Jeg begynte å jobbe på Vill&Vakker i Juni 2019, da det er en salong jeg har benyttet meg av tidligere og har vært vell fornøyd med resultatene hver gang!

Det å kunne jobbe på en medisinsk hudklinikk har gitt meg mer lærdom enn jeg ville fått hos en vanlig hudpleie salong. Helt siden jeg ble ansatt har jeg fått et helt nytt perspektiv på hud, helt ned til medisinsk nivå hvordan huden og kroppen fungerer.

Jeg er også fan av naturlige produkter, og har derfor lagt Esse øverst på favoritten av produkter og behandlinger, spesielt etter 2 kurs med deres flotte gjeng.

Etter det kommer voksing med Outback Organics der jeg er kurset og er blitt sertifisert vokseterapeut.  

Har også kurs i: pH-formula, Intracuticals, Kalahari, BB-glow, St.tropez, Carbonpeel, Easy Glow, Bioslimming, Microneedling, DermGo, One.gen + gentesting, Laser, tannbleking og mye mer.

Ellers er jeg veldig glad i å jobbe med vipper, bryn, ansiktsbehandlinger, kropp og sinn.

Jeg ser frem til tiden forover med Vill&Vakker gjenget der vi kan yte det beste for kundene våre.

Velkommen til meg

Marita

Dyktige sykepleier fra Harstad  og skal skal fra 1 januar 2021 dessverre slutte hos oss grunnet pga lang arbeidsvei til Harstad <3 Vi ønsker henne lykke til videre <3

Dette er hennes presentasjon

Jeg er så heldig som får kombindere jobb og utdanning. Jeg er utdannet sykepleier og har en fantastisk artig og lærerik jobb hos vill og vakker. Nå i februar begynte jeg videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Senzie akademiet, mens jeg jobber hos vill og vakker.

Jeg har en brennende interesse for hudhelse og naturlig skjønnhet. Det er viktig for meg at mine kunder skal ha det trygt og godt. Gjennom kursing og god opplæring har jeg lært masse om hudpleie, laser og fotpleie. Jeg elsker å tilegne meg ny kunnskap og ser frem til å lære enda mer nå når jobb og utdanning kombineres.

Jeg tatt til nå  kurs i :innoaesthetics,  pH-formula,, BB-glow, St.tropez, Carbonpeel, Easy Glow, Bioslimming, Microneedling, DermGo, One.gen + gentesting, Laser, Esse og mye mer

Velkommen til meg.

  • Lik oss

© 2020 by Vill & Vakker Medispa As i samarbeid med FiberNord Dataservice As.