Mariann

Mariann sin egen presentasjon av seg selv ❣️

Jeg er den stolt eier av min lille klinikk Vill&vakker medispa AS ❣️

Her er jeg som daglig leder og terapeut, den andre jobben min er sykepleier ved Nordlandssykehuset.

Noen av mine store lidenskaper og fascinasjon de siste 34 årene

har vært å hjelpe kunder med hudproblemer og trylle bort noen år

på huden med medisinske hudfornyelse behandlinger.

Mine utdannelser og kompetanse:
Dermatologisk kosmetisk sykepleier 
Fotterapeut 
Hjelpepleier
Hudterapeut
Fotsoneterapeut
SAS Flight academy flyvertinne 
Øreakupunktur 
Aromaterapeut 
Medisin Grunnfag/mellomfag
Lingerist
Kosmetisk kjemi
Dermatologi

Disse årene på skolebenken har gitt meg en viktig lærdom og det er at jo mere jeg studerer om hud og mennesker desto mere finner jeg ut hvor unik og sårbar huden vår er og at den påvirkes av kosthold, livsstil, sykdommer og mangel på rett kjemi på hudoverflaten.

Det er et faktum at det nytter ikke å overflatebehandle huden med vanlig hudpleie for å oppnå en synbar hudfornyelse på overflaten, ønsker du synbar bedre hud må du ta behandlinger dypt inni huden som vi dermatologiske kosmetiske sykepleiere/leger kan utføre.

Jeg skreddersyr et individuell behandlingsopplegg som kan påvirke de nedre lagene i huden til mine kunder som ønsker en bedre hud.

Jeg var en av de første innen bransjen som startet med kjemisk peeling/dermaroller/dermapen/microneedling og utviklingen innen estetisk hudfornyelse har vært eksplosiv, gøy, samtidig fascinerende  og skremmende.

Jeg er tilhenger av  naturlig skjønnhet når jeg utfører injeksjonsbehandlinger på mine kunder 

Jeg ufattelig stolt over fulle liste på jobb og at så mange ønsker å bli behandlet av meg på Sortland og på Andenes.


Jeg er også meget stolt av å jobbe som post sykepleier og når  jeg trer inn i min turnus på Nordlandssykehuset føler jeg at det er godt i mitt sykepleier hjerte å bidra litt til samfunnet❣️

Jeg oppdaterer meg ofte og ser frem til alle avanserte injeksjons kursene og videreutdannelsene jeg skal ta nå i 2021slik at jeg til en hver tid alltid kan tilby kundene mine det siste innen estetisk hudfornyelse. 

Jeg ønsker alle som har lyst å komme å få en behandling hos meg hjertelig velkommen.

Du er i trygge hender hos meg ❣️

mariann.jpg

Danuta

Vår Healer og naturterapeut Danuta 

Jeg har jobbet som naturterapeut i mange år.

Jeg har alltid var interessert i naturbehandlinger. Jeg begynte med å behandle mine familiemedlemmer. Ved å berøre deres kropps deler, smertene forsvant. Pasientene følte varmen fra mine hender.

Jeg behandlet min mor mot nyrestein. Etter første behandling ble hun helbredet. Det var min første helbredelse og det oppmuntret meg til å hjelpe mennesker som lider.

Jeg ble uteksaminert fra medisinsk og psykologisk fag til å praktisere yrket som naturterapeut.

Holistisk kunnskap, har jeg fått gjennom flere kurs og seminarer, med forelesere fra mange land. Jeg er uteksaminert i bruk av urtemedisin .

I år 2003 ble jeg nominert til å være i Leksikon- HVEM ER HVEM- (leksikon med biografi over de mest berømte personer i Polen , supplert andre utg. 2003)

Min jobb er å støtte den konvensjonelle behandling hos pasienten. Styrke kroppen og stimulere immunforsvarets krefter.

Ved å korrigere BIO-felt kan sykdommer forebygges eller avbrytes sykdommens utvikling. Svært ofte er mennesker plaget av kronisk utmattelsessyndrom. Det skyldes av stresset og det raske levetempoet. Konsekvensene av denne livstilen fører til angst, depresjon og kreft. Dette bør ikke undervurderes.

De største resultatene i arbeidet mitt har jeg fått ved å behandle nerve spenninger , depresjon, kronisk bihulebetennelser, migrene, revmatisme , hjerte og lungesykdommer fordøyelsessykdommer , sykdommer i sirkulasjonssystemet , nyrer, alle typer ryggsmerter leddgikt , MS.

Jeg har hjulpet mange pasienter ved å fjernheale dem.

Jeg kom til Norge for første gang i år 2003. Jeg ble invitert av en person som trengte hjelp. Jeg ble fascinert av den skjønne og uberørte naturen her.

De siste 13 år har jeg jobbet som naturterapeut i Norge på Sortland ( Vill&Vakker, Sortland medisinske hudklinikk.

Velkommen til meg.

Du bestiller time ved å ringe til meg 91373048